de diŽtist    

 

Ward Achten


                                                            †††††††††† Consultaties

  Home

  Wie ben ik?

  Consultaties

  Voordrachten

  Projecten

Tarieven

  Contact

 

 

Er wordt steeds gestart met een kennismakingsgesprek. Dit gesprek duurt ongeveer 1 uur. Er wordt hierbij uitgebreid ingegaan op de voedingsgewoonten en alles wat daarmee te maken heeft. Ook wordt het lichaamsgewicht gewogen en wordt de lichaamslengte gemeten. Afhankelijk van de reden van de raadpleging worden ook metingen van middelomtrek en vetpercentage uitgevoerd.

Er kan eventueel gekozen worden voor een uitgebreid adviesgesprek waarbij uw voedingsgewoonte volledig geanalyseerd wordt. Hierbij wordt gekeken naar totale calorie-inname en de verdeling van koolhydraten, eiwitten en vetten en ook de inname van vitamines en mineralen, voedingsvezels en vocht.

De verdere opvolging bestaat uit een reeks consultaties waarbij informatie gegeven wordt over gezonde voeding en de praktische toepassing van het voedingsadvies. Anderzijds wordt er uiteraard gekeken naar de evolutie van gewicht en de eventuele andere metingen. Er wordt hierbij steeds rekening gehouden met de persoonlijke beleving en de haalbaarheid van het vooropgestelde voedingsadvies.